Σχετικά Με Μας

Εξελίσουμε την τεχνολογία σας ώστε να συμβαδίζει με τα επιχειρηματικά σας σχέδια.

Η Parity Telematics είναι μια σύγχρονη εταιρεία στον χώρο της πληροφορικής με κύρια ειδίκευση στον ψηφιακό μετασχηματισμό επιχειρήσεων, στην ανάπτυξη ιστοδελίδων, σε εφαρμογές κινητών καθώς και σε λύσεις IoT.


Τα στελέχη της διαθέτουν περισσότερο από 10 χρόνια εμπειρία στην πληροφορική. Πιο συγκεκριμένα, η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις ώστε οι πελάτες μας να αντιμετωπίζουν με επιτυχία τις επιχειρηματικές τους ανάγκες, να αποκτούν προστιθέμενη αξία στις δραστηριότητές τους και να γίνονται πιο ανταγωνιστικοί.

Παρέχουμε ριζική αλλαγή στον τρόπο που οι επιχειρήσεις λειτουργούν, αλληλεπιδρούν και ανταλλάσσουν πληροφορίες.

Ανακάλυψε περισσότερα

Προσφέρουμε

Καινοτομία & Συνεχής Βελτίωση

Εστιάζουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη καινοτόμων, οικονομικά αποδοτικών και άριστων λύσεων.

Ακεραιότητα & Δικαιοσύνη

Στην Parity Telematics η ηθική συμπεριφορά και η ακεραιότητα είναι πρωταρχικής σημασίας, καλλιεργούνται και επιβεβαιώνονται επανειλημμένα σε κάθε πτυχή της εταιρείας μας.

Ικανοποίηση Πελατών

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής αξίας, ποιότητας και ανταγωνιστικών τιμών, που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες των πελατών μας.

Κοινωνική Ευθύνη

Αναπτύσσουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες σε συμμόρφωση με όλους τους σχετικούς νόμους, διεθνείς κανονισμούς και εσωτερικούς κανόνες.

Τα βήματα που ακολουθούμε

Από την πρώτη συνάντηση δουλεύουμε με συνέπεια για να σας προτείνουμε την κατάλληλη στρατηγική που θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας.

01

Brief

Συζητάμε μαζί σας λεπτομέρειες για την επιχείρηση σας, τον ανταγωνισμό και τους στόχους που θέλετε να πετύχετε.

02

Ανάλυση

Μελετάμε και αναλύουμε σε βάθος την κατηγορία, τα προϊόντα/υπηρεσίες σας, τον ανταγωνισμό.

03

Προτείνουμε

την στρατηγική για να πετύχετε τους στόχους σας.

04

Υλοποιούμε

ένα custom πλάνο - κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό ολόκληρης ή ενός τμήματος της επιχείρησης σας.

Δωρεάν 20´ meeting

Η έμπειρη ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσει οτιδήποτε χρειάζεται να ξέρετε για την ενίσχυση και το ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σας. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω και κλείστε ένα δωρεάν ραντεβού 20 λεπτών όποια ημέρα και ώρα σας βολεύει.

Κλείστε ραντεβού